HÓD-informatika

weboldal ORVOSOKNAK

Nincs még weboldalad? Amellett, hogy kellemetlen (főleg ha a konkurenciának van), még ügyfeleket is veszítesz. Tekerj lejjebb egy kicsit, és megmutatom mit nyersz vele ha lesz.

Mit nyersz egy jó weboldallal?

  • Információk: egy jó weboldalon rengeteg információt adhatsz meg a praxisoddal kapcsolatban, úgy mint rendelés helye, időpontok, pontos szolgáltatások, árak. Minden egy helyen van, bármikor megtalálható.
  • Kapcsolatfelvételi lehetőség: megjeleníthetsz mobil/vezetékes telefonszámot, címet, közösségi oldalak elérhetőségét, és kapcsolatfelvételi űrlapot, az ott küldött üzenet az e-mail címeden, vagy asszisztensed e-mail címén landol.
  • Időpontfoglalás: ha fix idősávokban rendelsz, akkor akár egy online időpontfoglaló rendszerrel is felvéretezhetjük az oldalad, ahol foglalhatóvá teszünk idősávokat, ezekről visszaigazoló e-maileket küld a rendszer automatikusan mind a két félnek, a foglalások bekerülnek egy google naptárba, így a telefonodon is láthatod. Akár SMS figyelmeztetést is küldhet ki a rendszer a foglalónak, hogy hamarosan meg kell jelennie.
  • Képek, videók: egy kép többet mond ezer szónál, mutasd be a rendelődet a weboldaladon, ébressz bizalmat a leendő ügyfeleiddel szemben – akár videós formában is.
  • Kereső: a legtöbben ha egy szolgáltatót keresnek, akkor azt a Googleben keresik. A weboldalad ebben is segítségedre lesz, hogy többen találjanak rád.

Egy szó mint, száz: ez a 21. század, lépned kell, ha nem akarsz a kőkorszaki doki lenni!

Nem tudod pontosan mit szeretnél? Add meg az elérhetőségedet, és felveszem veled a kapcsolatot, vagy tekerj lejjebb és nézd meg csomagajánlatainkat.

Válassz a WordPress alapú weboldalcsomagjaink közül:

FONTOS: Ha nem találod meg a számodra megfelelőt, vagy teljesen egyedi fejlesztést szeretnél, akkor add meg az elérhetőségedet, és megkeressük a számodra legmegfelelőbb megoldást.

WordPress alapú weboldalak orvosok számára:

Az árak forintban értendőek és alanyi adómentesek, az árak tájékoztató jellegűek, a pontos felmérést követően, ha egyedi igények merülnek fel ettől eltérhetnek.

Egyik csomag sem olyan, amilyet elképzeltél? Semmi gond, add meg az elérhetőségedet és adunk neked egy egyedi árajánlatot az elképzeléseid alapján.

Extra szolgáltatások az általunk készített WordPress oldalakhoz:

Az árak forintban értendőek és alanyi adómentesek.

*Az adatkezelési tájékoztatót TÜV minősített adatvédelmi tisztviselő készíti!

ne habozz
ADD MEG AZ ELÉRHETŐSÉGEIDET!

Nincs veszítenivalód, pontosabban van: ha nem írsz, és minden megy tovább, ahogy eddig. Add meg a neved, e-mail címed és telefonszámod, egyeztessünk.

Adatkezelés