HÓD-informatika

weboldal műkörmösöknek

Nincs még weboldalad? Amellett, hogy kellemetlen (főleg ha a konkurenciának van), még ügyfeleket is veszítesz. Tekerj lejjebb egy kicsit, és elmondom mit nyersz vele ha lesz.

MIT NYERSZ EGY JÓ WEBOLDALLAL?

Információk megosztása

Egy jó weboldalon rengeteg információt adhatsz meg a szolgáltatásoddal kapcsolatban, úgy mint a szolgáltatás helye, időpontok, pontos szolgáltatások, árak. Imádni fogják az ügyfeleid, hiszen nem kell keresgélniük, mindig minden aktuális, és fontos információ egy helyen van: látványosan, mégis közérthető módon tálalva.

Kapcsolatfelvételi lehetőség

Megjeleníthetsz mobil/vezetékes telefonszámot, címet, közösségi oldalak elérhetőségét, és kapcsolatfelvételi űrlapot, az ott küldött üzenet az e-mail címeden landol. Integrálhatjuk a Facebook oldalad, így a weboldalon keresztül tudnak üzenetet írni a Facebook oldaladra is.

Időpontfoglalás

Ha fix idősávokban fogadod az ügyfeleket, akkor akár egy online időpontfoglaló rendszerrel is felvéretezhetjük az oldalad, ahol foglalhatóvá teszünk idősávokat, ezekről visszaigazoló e-maileket küld a rendszer automatikusan neked és az ügyelednek is, a foglalások bekerülnek egy Google naptárba, így a telefonodon is láthatod. Akár SMS figyelmeztetést is küldhet ki a rendszer a foglalónak, hogy hamarosan meg kell jelennie.

Képek, videók

Egy kép többet mond ezer szónál, mutasd be a szolgáltatásod helyszínét a weboldaladon, vagy saját magad, adj arcot a vállalkozásodhoz, ébressz bizalmat a leendő ügyfeleiddel szemben – akár videós formában is. 😉 Ha merészebb vagy vezess blogot, YouTube csatornát, ha tényleg ügyes vagy add el a tudásod egy szeletét, ebben is tudunk segíteni majd,

Google lesz a barátod

Legtöbben ha egy szolgáltatót keresnek, akkor azt a Google-ben keresik. A weboldalad ebben is segítségedre lesz, hogy többen találjanak rád, hiszen a keresőmotorok folyamatosan jáják a virtuális teret, térképezik fel az oldalakat, és jelenítik meg a keresőben őket. Keresőoptimalizálással segítünk, hogy megfelelően jelenj meg, és lehetőleg minél jobb helyen.

Egy szó mint, száz: ez a 21. század, lépned kell, ha nem akarsz a kőkorszaki műkörmös lenni!

 

Nem tudod pontosan mit szeretnél? Add meg az elérhetőségedet, és felveszem veled a kapcsolatot, vagy tekerj lejjebb és nézd meg csomagajánlatainkat.

Válassz a WordPress alapú weboldalcsomagjaink közül:

FONTOS: Ha nem találod meg a számodra megfelelőt, vagy teljesen egyedi fejlesztést szeretnél, akkor add meg az elérhetőségedet, és megkeressük a számodra legmegfelelőbb megoldást.

WordPress alapú weboldalak műkörmösök számára:

Az árak forintban értendőek és alanyi adómentesek, az árak tájékoztató jellegűek, a pontos felmérést követően, ha egyedi igények merülnek fel ettől eltérhetnek.

Egyik csomag sem olyan, amilyet elképzeltél? Semmi gond, add meg az elérhetőségedet és adunk neked egy egyedi árajánlatot az elképzeléseid alapján.

Extra szolgáltatások az általunk készített WordPress oldalakhoz:

Az árak forintban értendőek és alanyi adómentesek.

*Az adatkezelési tájékoztatót TÜV minősített adatvédelmi tisztviselő készíti!

ne habozz
ADD MEG AZ ELÉRHETŐSÉGEIDET!

Nincs veszítenivalód, pontosabban van: ha nem írsz, és minden megy tovább, ahogy eddig. Add meg a neved, e-mail címed és telefonszámod, egyeztessünk.

Adatkezelés