Informatikai és online marketing megoldások az Ön vállalkozásának is

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Több mint egy évtizede az Ön szolgálatában

Fiatal, motivált vállalkozó szakemberekből álló csapat vagyunk, célkitűzésünk, hogy segítünk a vállalkozásoknak felzárkózni az informatika és az online marketing területén.

De miért is kellene felzárkózni? Azért, mert a vállalkozások jelentős része, főleg az egyéni vállalkozók és kisvállalkozások nem használják ki a 21. század adta lehetőségeket, nincs még saját weboldaluk, nincs webáruházuk, nem értékesítenek az internet segítségével, nem népszerűsítik magukat a közösségi médiában, vagy ha igen, akkor sajnos nem jól. Ebben nyújtunk mi segítő kezet: hiszünk benne, hogy együtt sikerül kiaknázni a vállalkozásokban rejlő lehetőségeket, ahogyan nekünk is sikerült már az élet több területén. Magyarországi és külföldi tapasztalatokkal felvértezve, naprakész tudással segítünk a bennünket megkeresőknek.

Irodánkat Hódmezővásárhelyen az Éva utca 11 szám alatt várjuk régi és új ügyfeleink személyes megkeresését előre egyeztetett időpontban.

Időpont egyeztetés: telefonon a +36302676671 számon, vagy e-mailben az [email protected] e-mail címen, illetve használhatja a lenti kapcsolatfelvételi űrlapot is. Adatkezelési tájékoztatónkat IDE kattintva olvashatja el.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Üzenetére legkésőbb a következő munkanapon válaszolunk!

VEZETÉKNÉV *
KERESZTNÉV *
E-MAIL CÍM *
TELEFONSZÁM

ÜZENET TÁRGYA

ÜZENET