Product Design

Közösségi média, hirdetések

Facebook, Instagram, Tik-tok, YouTube? Jöhet bármi, otthonosan mozgunk benne. Saját vállalkozásaink és partnereink a garancia rá. Elkészítjük, karbantartjuk, tanácsot adunk, hírdetéseket kezelünk.

Már évekkel ezelőtt azt vallottuk, hogy a Facebook nem egy közösségi játszótér, hanem egy kőkemény piactér, ahonnan “kilóra tudod megvásárolni a vásárlóidat.”

Pénzért vett vevők

Több mint 100 ma is népszerű Facebook és Instagram oldalt indítottunk útnak saját magunk és ügyfeleink legnagyobb megelégedésére, pörgettük őket fel, sok esetben segítünk mai napig az üzemeltetésében, levéve egy plusz terhet a vállalkozások válláról.

A közösségi platformok az átlag emberek számára egyfajta online játszóterek, ahol csevegni, informálódni lehet, a vállalkozásoknak pedig egy olyan piactér, ahonnan a megfelelő hirdetéseket futtatva vásárlókat tudunk szerezni, vásárolni. Egy fix: közösségi média nélkül ma már nem lehet rendes profitra szert tenni.

 

KÉRDÉS: Miben tudtok segíteni?

A teljesség igénye nélkül:

9

Közösségi oldalak létrehozása

Létrehozzuk Facebook és Instagram oldaladat (nem profilt!), feltöltjük a szükséges adatokkal, elvégezzük az alapvető beállításokat, és elkészítjük a szükséges grafikai elemeket, mint profil kép, borítókép.

9

Videós csatornák létrehozása

Facebook és Instagram mellett vállaljuk YouTube csatornák és TikTok profilok létrehozását, ezeknek a beállítását, szükséges grafikai munkák elkészítését.

9

Rendszeres tartalmak

Igény szerint pár alkalommal, vagy akár folyamatosan tartalommal töltjük meg a közösségi média és egyéb platformokat, természetesen egyeztetve veled.

9

Hirdetések

Igény szerint Facebook és Instagram hirdetéseket futtatunk, elkészítjük az ehhez szükséges grafikai anyagokat, marketing szövegeket, valamint landing és sales oldalakat. Időszakos, folyamatos, örökzöld kampányok, ezeknek a riportjai, stb.

NE HABOZZ,
EGYEZTESSÜNK!

Nincs veszítenivalód, pontosabban van: ha nem veszed fel velem a kapcsolatot, és minden megy tovább, ahogy eddig. Küld el az űrlapot, egyeztessünk.

Adatkezelés