HÓD-informatika

Előfizetéses tagsági rendszerek

Jó vagy valamiben? Add el a tudásod egy szeletét másoknak, és keress vele havonta stabilan akár 7 számjegyű összeget havi pár nap munkával. Lehetséges? Igen. 🙂

Ha tényleg jó vagy valamiben, olyan tudással, tapasztalattal vagy felvértezve, amit mások szívesen elsajátítanának, akkor keress a tudásoddal pénzt, segítek neked.

Ki fog neked segíteni?

Dobsa Tibor vagyok, a HÓD-informatika tulajdonosa, vállalkozó, a Tibchili brand alapítója, tulajdonosa, és még számtalan más, jól működő vállalkozás köthető hozzám.

Szakmám informatikus, de folyamatosan képeztem és képzem magam az online marketing területén, és olyan rendszereket dolgoztam ki, amelyek segítségével viszonylag kevés (havi pár nap) munkával stabil kövedelemre lehet szert tenni. Semmi piramis játék, pusztán annyi, hogy a tudásod egy részét teszed pénzzé. Hihetetlenül hangzik? Pedig igaz, olvass tovább!

 

Hogyan kell ezt az egészet elképzelni?

Na nézzük sorban, röviden:

9

Online megbeszélés

Beszélgetünk egyet  – online – és átbeszéljük, hogy mi is lenne az a tudás, amit pénzzé tudunk tenni. Nem szakmai dolgokra vagyok kíváncsi, csak hogy piacképes lehet-e, valóban eladható.

9

Értékesítési felület

Megvizsgálom az adott tudásanyagot milyen formában, milyen plattformon lehetne a legjobban értékesíten, ennek megfelelően felvázolom a lehetőségeket.

9

Mennyi csippan majd havonta

Az előbbiek függvényében javaslatot teszek arra, hogy milyen formában, hol és mennyiért lehetne értékesíteni a tudásod egy szeletét, majd vázolom a jövőképet, hová lehet eljutni a projekttel.

9

A te feladatod

A te feladatod az lesz, hogy időnként (pl. minden hónapban) adsz egy-egy szeletet a tudásodból, ügyelve arra, hogy fennmaradjon az érdeklődés. Hogy hogyan? Majd attól függ, hogy milyen módon lesz értékesítve, de ne aggódj, segítek mindenben. 🙂

9

Az én feladatom

Az én feladatom az lesz, hogy a rendszert működtessem, bevonzzam az új ügyfeleket, teljes reklám, marketing ügyintézés, hírlevelek, fizetési rendszer, automatikus számlázás, neked ezzel nem kell foglalkozni, csak a tudásanyagot elkészíteni (segítek a technikai dolgokban), havonta egyszer elmenni a könyvelőhöz, illetve kitalálni mit kezdesz a megnövekedett bevétellel.

KÉRDÉS: Mennyibe kerül ez majd nekem?

Megnyugtatlak…

Ilyen rendszereket kizárólag jutalékos rendszerben építek, tehát a bevételed x százalékát adod nekem. Ez egy win-win helyzet, mindenki nyer, sőt: te leszel a legboldogabb ember, ha sok pénzt fizethetsz nekem, mert akkor te is sok pénzt keresel. Azon kevesek közé tartozok, akinek szívesen, mosolyogva fizetnek az ügyfelek. 🙂 Hidd el szívesen adsz nekem akár havi 500 000 Ft-ot ha sokszorosát keresed az eddigi bevételednek.

 

KÉRDÉS: Mi van ha nem keresek semmit?

Kizártnak tartom, de…

Akkor én sem keresek, ennyire egyszerű az egész, nincs veszítenivalód, de nyugi, ilyen ügyfelet nem vállalok be, akkora rutinom van már, hogy látom melyik projektbe érdemes belefogni.

 

FONTOS: nincs veszítenivalód, a beszélgetés nem kerül semmibe!

NE HABOZZ,
EGYEZTESSÜNK!

Nincs veszítenivalód, pontosabban van: ha nem veszed fel velem a kapcsolatot, és minden megy tovább, ahogy eddig. Küld el az űrlapot, egyeztessünk.

Adatkezelés