hód-informatika

weboldal
marketing brandépítés

Teljes körű szolgáltatások: brandépítés, logó, weboldal, webshop, nyomdai anyagok, online és offline marketing, social média, hirdetések, stb.

Szolgáltatásaink:

Weboldal- és webshopkészítés

WordPress alapú vagy egyedi fejlesztésű weboldalak és webáruházak készítése tizenéves tapasztalattal és marketinges szemlélettel.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

Brandépítés

Megvan az ötlet, de nem tudod merre tovább? Brandépítés sok éves tapasztalattal. Nulláról egy kulcsrakész brand? Igen, segítünk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

Grafikai munkák

Logó, névjegykártya, szóróanyag, hirdetésekhez kreatív tartalom? Bármi ami grafikai munka bízd ránk, segítünk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

Nyomdai anyagok

Nem csak a grafikai anyagokat valósítjuk meg, hanem kézzel foghatóvá is tesszük: névjegykártya, szórólap, molinó, roll-up, műsorfüzet.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

Közösségi média, hirdetések

Facebook, Instagram, Tik-tok, YouTube? Jöhet bármi, otthonosan mozgunk benne. Saját vállalkozásaink és partnereink a garancia rá.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

Online és offline markegting

Teljes körű marketing szolgáltatások, mert hiába jó egy termék vagy szolgáltatás, azt el is kell tudni adni. Profik vagyunk, győződj meg róla.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

Hírlevélküldés, kampányok

SalesAutopilot rendszerek tervezése és kivitelezése, örökzöld kampányok, hírlevelek küldése, szegmentálásokkal, szűrt listákkal.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

Előfizetéses tagsági rendszerek

Jó vagy valamiben? Váltsd pénzre a tudásodat, add el egy egy szeletét másnak. Előfizetéses rendszerek tervezése, kivitelezése.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

k

Oktatás

Szeretnéd megtanulni, hogy hogyan kell elkészíteni egy saját weboldalt? WordPress tanfolyamok mindenkinek, online marketing képzések vállalkozóknak.

HAMAROSAN…

 

Referenciáink a teljesség igénye nélkül:

ne habozz,
egyeztessünk!

Nincs veszítenivalód, pontosabban van: ha nem veszed fel velem a kapcsolatot, és minden megy tovább, ahogy eddig. Küld el az űrlapot, egyeztessünk.

Adatkezelés